BRS NETWORKS

VAD: 10 års jubileum 2 dagarsfirande, 95 pers 

UPPDRAGET: goGotland fick i uppdrag att arrangera BRS Networks 10-årsjubileum under 2 dagar på Gotland. Den första dagen var uppdraget att ta med dem till en avslappnad miljö med sammanhållning i gruppen som fokus. Den andra dagen ville de få ta del av världsarvet i Visby samtidigt som de fortsatt får arbeta med teamaktiviteter. De ville även ha hjälp med en avslutande middag på kvällen som gärna skulle vara utöver det vanliga restaurangbesöket. Uppdraget till goGotland var att ta hand om helheten så att de själva kunde slappna av och delta i aktiviteterna.   

LÖSNING: För att bryta av kontorsmiljön togs dem till stranden, där de fick sand mellan tårna, äta burgare och lyssna på livemusik i en magisk solnedgång. För att öka på teamkänslan fick de olika aktiviteter med fokus på lek och sammanhållning.  

Den andra dagen anordnades en skattjakt i grupper runt om i Visby. Med fokus på världsarvets magiska byggnader och sammanhållning i de olika grupperna.  

Dagarna avslutades med en bankett utöver det vanliga i en av de häftigaste lokalerna i Visby – Klosterlängan. goGotland ordnade med hela programmet för kvällen, med konferencierer och uppträdande så att teamet hos BRS kunde fokusera på varandra och njuta av festen!  

Varför valde ni att anlita oss på goGotland?
BRS: Vi ville ha en gotländsk partner som kunde hjälpa oss att ta ett helhetsgrepp om planerandet av vårt 10-årsfirande som vi ville skulle ha en tydlig koppling till Gotland i genomförandet.

Hur upplevde ni samarbetet, från planering till genomförande?
BRS: Vi är väldigt nöjda med samarbetet! Vi hade en del egna ideér som goGotland arbetade utifrån men de kom också med egna mycket bra förslag på genomförande som förhöjde upplevelsen. Vårt jubileumsfirande blev roligt och minnesvärt och höll en hög nivå i allt från teambuildningaktiviteter till middag och fest.