EVENTYR NINE YARDS 

VAD: kick off för kund tillsammans med Eventyr Nine Yards, 600 pers.  

UPPDRAGET: goGotland fick i uppdrag av Eventyr NineYards att hjälpa deras kund med en 2 dagars Kick-off i Visby. Det inkluderade allt från bagagehantering, till valbara aktiviteter för deltagarna, lunch, fördrink i en ruin och middag. De ville ha hjälp att hitta unika platser med känsla av historia/världsarv och Gotland. Det skulle vara en stor spridning på aktiviteterna så att alla medarbetarna kunde hitta något som intresserade dem.  

Deltagarna skulle själva få delta i aktiviteterna oavsett om det handlade om mat, yoga eller rundvandring.  

De ville också skapa en fördrink med full fest. Där historien och det moderna kunde mötas och därefter skulle alla deltagare få äta på dine-around dvs. autentiska restauranger runt om i stan.  

LÖSNING: 

goGotland mötte upp gruppen första dagen på flyg- och färjeterminalerna och plockade upp bagage som kördes till respektive deltagares olika hotell.  

Därefter planerades och förbereddes för de valbara aktiviteterna som skedde under kommande dag. Det kunde vara allt från matlagning med kock och yoga i en ruin till skattjakt och crossfit på paviljongsplan. Det hela avslutades med en gemensam lunch för hela gruppen på gotlandsänget med festivalkänsla, grill, picknickfiltar och bubbel. 

På kvällen samlades hela gruppen igen till fördrink i st Lars ruin där ledningen på företaget utförde ett konsertliknande uppträdande, och därefter dj och full fest fram till middagen då alla eskorterades till utvalda restauranger runt om i Visby. 

Samarbetet med goGotland och deras samarbetspartners fungerade superbra och de bidrog stort till att vi i hälso- och sjukvården fick en härlig minnesvärd kväll med mycket wow-känsla.

Region Gotlands Hälso- och Sjukvårdsförvaltning