Almedalsveckan

Gör avtryck under Almedalsveckan
27 juni – 1 juli 2023

Konferens, företagsevent en mässa eller kickoff – vi är din eventbyrå för att lyckas under Almedalsveckan. Vi känner Visby som vår egen ficka och hjälper dig med allt praktiskt din organisation behöver under Almedalsveckan.

Vi har studiolösningar både på fastlandet och på Gotland. Vi är med från planeringsfas till genomförande av intressanta och spännande mässor, debatter och föreläsningar. 

Ytor under Almedalsveckan 

Munkarnas medeltida arv har i dag gett plats för musik, bröllop, företagsmiddagar och teambuilding. Några av de här miljöerna var kyrkor för en församling, andra hyste hospital eller kloster – alla är de majestätiskt vackra.

Du hittar olika byggnadsstilar, historia och arkitektur i snart sagt varje kvarter av Visby innerstad. Som enda eventbyrå har vi möjlighet att erbjuda ditt företag tidlösa arrangemang i nutid.

Vi planerar tillsammans

Vi är en eventbyrå med helhetslösningar

För att trygga hög kvalitet kan våra erfarna projektledare följa er hela året. Eller så planerar vi när Almedalsveckan närmar sig.

Oavsett när på året lyssnar vi på era önskemål för att planera innehåll, logistik och lokal för Almedalsveckan. För att säkerställa att era målsättningar uppfylls är vi med genom hela genomförandet under Almedalsveckan.

Vi tar hand om allt det praktiska så att du och din organisation kan fokusera på budskap, knyta kontakter, bygga nätverk och relationer.
Med tio års erfarenhet som eventbyrå på Almedalsveckan har vi lokalkännedomen och kompetensen för att ni ska vara helt trygga med att allt fungerar på plats.

  • Lokaler
  • Projektledning
  • Teknik
  • Tält & plats för detta
  • Catering 

Almedalsvimlet

Din guide till Visby

Vi är en eventbyrå som jobbar med öns vassaste underleverantörer. Tillsammans skapar vi upplevelser som bygger relationer, varumärken och minnen.

Vi är ett gotländskt företag som kan Visby utan och innan, vi har genom åren byggt upp ett omfattande kontaktnät vilket säkerställer att ni kan känna er trygga med ert företagsevenemang under Almedalsveckan.
Vår målsättning är att din publik kommer ihåg dig långt efter Almedalsveckans slut.